Jo An
offline
Jo An
76
 
Intuïtief en empathisch, Paragnost, Spiritueel en Transformatiecoach, Heldervoelend, wetend, horend. Sterk invoelend op de persoon. Vragen over de liefde en relatievraagstukken. Magnetiseur/Healer voor mens en dier.

Over mij

Welkom in mijn chatbox. :)

Ik ben Jo-An, Life en transformatiecoah, healer ( magnetiseur ), paragnost. Ik heb jaren ervaring in het invoelen op personen en op weg te helpen bij relatievraagstukken.

Als je bij mij in de chatbox komt help ik je bij vragen over de liefde, relatievraagstukken in het hier en nu. Ik werk met mijn heldervoelende, wetende, en horende gave. Ik ben zeer empathisch ingesteld en ben dan ook een goed luisterend oor mocht daar de behoefte naar zijn. Ook kan ik op afstand of via een foto een healing sturen. Last van pijn, hoofdpijn, onrust, blokkades en eventueel andere klachten. Ik ben graag jouw Spirituele Coach om met mijn gave jou op weg te helpen in terug in je kracht te zetten. Ook kun je bij mij terecht voor een healing op afstand of via beeldbellen. Ik ben er voor mens en dier.

Ik ben gediplomeerd Lifecoach, Wandelcoach, Mindfullwalk Coach, en ik ben van nature een Healer-Magnetiseur.

Graag help ik je op weg waar ik kan vanuit mijn zuivere hart.

Liefs, Jo-An

Reviews
Uitgelichte profielen
Desiré>
Desiré
Cleopatra>
Cleopatra
Arlette>
Arlette

Gastenboek
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Claira
2023-07-16
Hallo, dank je wel voor het gesprek.
Gerard over Claira