Marco
offline
Marco
29
  
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Geef je kracht en energie. Zuivering, healing. Bewustwording. Narcisme, luisterend oor.

Over mij

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach.

Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Je kan met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme... alle dingen waar jezelf niet uitkomt. Ook als je je zwaar voelt, jezelf niet bent of kunt zijn.

Ik krijg energieën en beelden waarop antwoorden komen. Al je levensvragen zijn van harte welkom. En als je het even niet meer weet ziet of begrijpt  help ik je graag weer in je kracht te komen, en te laten zien wie je werkelijk bent, zodat jij alles weer met vol vertrouwen aan kan. geen vraag is te gek, help je graag verder in vrede liefde en licht.

Bied o.a. ook hulp bij HSP, Narcisme hoe er mee om te gaan en weer in je kracht te komen en te beschermen, empathie en trasformatie processen, ook de transformatie processen waar we nu in zitten.  In dit alles zit ook je talent, ik leer je graag je talenten onder ogen zien.

Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven, en de juiste handvaten waardoor je energie weer gaat stromen, balans en kracht voelt en vol vertrouwen verder kan.

Ik ben er uiteraard ook voor diegene die een luisterend oor nodig hebben, en als je het op prijs stelt leg ik een Lenormand kaart.

Je bent van harte welkom.

Warme groet

Marco

Reviews
Uitgelichte profielen
Arlette>
Arlette
Layla Medium>
Layla Medium
Kees Jan>
Kees Jan

Gastenboek
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal