Wie spreek jij vandaag?

Begin met inspireren. Sluit je aan bij een fantastisch team van consulenten. Dit is hét platform waar consulenten coaching bieden op allerlei gebieden. Van persoonlijke ontwikkeling, coaching, advies, spiritualiteit of simpelweg een luisterend oor. Het is aan jou hoe en wanneer je werkt. Bepaal zelf je uren en je tarief. Je werkt voor jezelf, vanuit huis, online en dit kan vanaf elke plek in de wereld zijn. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een pc, laptop of tablet. Een vaste telefoon mag, maar is niet noodzakelijk. Want alles kan via het web verlopen. Alle talen zijn welkom.

Bereken jouw inkomstenTotale inkomsten:
0

Jouw inkomsten?

Je inkomsten hangen af van de hoeveelheid werk die je verricht. Jij bepaalt je eigen tarief. De kosten voor het platform zijn altijd minimaal en duidelijk.

Administratie?

Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, dat verloopt volledig automatisch. De administratie worden automatisch opgesteld en aan het einde van de maand ontvang je een samenvatting van de maand.

Beschikbare diensten

Telefoon

Voer telefoongesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Bellen kan via het web, via pc, laptop of tablet. Kan ook via vaste lijn!

Chat

Voer chatgesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Chatten kan via pc, laptop of tablet.

Mail consult

Beantwoord een mailconsult van klanten, waarbij je zelf het tarief bepaalt voor de beantwoording. Dit kan via pc, laptop of tablet.

Start vandaag

Aanmelden consulent. Spiritueel Inzichten geven, als jij dat kan, ben je van harte welkom. Je werkt voleldig zelfstandig. Daarbij bepaal je je eigen werktijden en tarieven voor een spiritueel consult.

Ruime mogelijkheden voor spirituele consulten

Bij Spiritueel Inzicht zijn er ruime mogelijkheden voor het geven van consulten. Je kunt zelf kiezen. Er kan door klanten telefonisch contact opgenomen worden. Maar ook via de chat. Tijdens het chatten kan er een videogesprek gestart worden.

Telefonist spiritueel consult

Een telefonisch consult kan op 3 manieren. hetzij via het +319091700 nummer. Als via dit telefoonnummer een gesprek bij jou binnenkomt, geldt een vaste vergoding. Als er een gesprek binnenkomt via credits, bepaal jij de vergoeding. Dit geldt tevens ook voor het webbellen. Dit is bellen via het web, waar geen telefoonnummer voor gebruikt hoeft te worden. Zowel aan de kant van de klant, als aan de kant van de consulent niet. Voor jou betekent dit, dat je bij ons dus niet in het bezit hoeft te zijn van een vaste telefoonverbinding om telefonische consulten te kunnen geven.

Elke dag alles wijzigen

Je kunt als spiritueel consulent bij Spiritueel inzicht elke dag alles wijzigen. Stel voor dat je een dag alleen bereikbaar kunt zijn via chatten, schakel je het bellen uit. Liever geen Email consulten beantwoorden. Dan schakel je dat niet in. Een dag een ander tarief aanbieden, ook dat kun jij geheel naar eigen goeddunken allemaal zelf regelen. Aanmelden consulent bij Spiritueel Inzicht heeft veel voordelen.

Online zijn vanaf welke locatie ook

Als jij over een goede internetverbinding beschikt, kun je vanuit elke locatie online zijn. Het is dus niet nodig om in Nederland te wonen, om bij Spiritueel Inzicht aan de slag te kunnen gaan. Zelfs tijdens je vakantie een paar uurtjes online zijn. Omdat je je vaste klanten niet teleur wilt stellen. Die mogelijkheid is aanwezig. Ben je enthousiast geworden? Dan zien we je aanmelding gaarne tegemoet.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    captcha